
Cu Barca​
In Delta​​​

Destinatii
Lacurile: Rotund, Gorgova, Potcoava, Gorgovat

Lacurile Rotund, Gorgova, Potcoava si Gorgovat se regasesc in majoritatea itinerariilor alese de catre echipa noastra (e.g. excursiile de 3-4-5 ore).
Accesul catre aceste lacuri se face dinspre canalul Litcov si se afla la o distanta aproximativa de 45 de minute (pe apa) fata de localitatea Mahmudia.
​
Peisajul va fi unul deosebit de frumos, specific Deltei Dunarii, pe aceste lacuri putand fi surprinse frecvent colonii de pelicani, cormorani, lebede, precum si alte specii de pasari ce habiteaza Delta.
​
Deasemenea aceste lacuri prezinta si posibilitatea pescuitului sportiv, de exemplu la rapitor (stiuca, biban).
​
Canalul Litcov

Canalul Litcov se regaseste deasemenea in majoritatea itinerariilor propuse de catre noi, acesta facilitand accesul catre multe lacuri.
​
Litcovul sau "Canalul Regele Carol al II-lea" este un canal artificial cu o lungime de 45 de Km, cel mai lung canal al Deltei Dunarii.
Acesta leaga bratul Sfantu Gheorghe de canalul Caraorman si bratul Sulina.
​
Nefiind un canal foarte lat, canalul Litcov reprezinta un refugiu bun impotriva razelor puternice ale soarelui in orele de arsita.
​
Salciile ce contureaza Litcovul ofera imaginea unui culoar verde, luxuriant, deosebit de frumos.
​
Lacurile: Uzlina, Isac, Isacel, Dunaleatca

Accesul catre aceasta salba de lacuri se poate face fie dinspre canalul Litcov sau dinspre bratul Sfantu Gheroghe.
​
Lacul Uzlina are o adancime mai mica iar lacul Isac este un lac mai adanc (aprox. 2 metri).
Toate aceste lacuri se leaga prin intermediul unor canale inguste ce constituie un adevarat labirint natural.
​
Aici pot fi vazute colonii de pelicani, lebede, cormorani precum si alte pasari ce habiteaza Delta.
​
Aceste lacuri sunt cunoscute si pentru posibilitatea pescuitului sportiv la stiuca si biban.
Bratul Sfantu Gheorghe

Bratul Sfantu Gheorghe este cel mai vechi brat al Deltei Dunarii, avand o lungime de 112 Km, latime maxima de 550 m si o adancime maxima de 26 m.
​
Acesta este si cel mai sinuos dintre cele trei brate ale Dunarii, pe parcursul acestuia aflandu-se localitatile Nufaru, Mahmudia, Uzlina si Sfantu Gheorghe.
​
Bratul Sfantu Gheorghe se formeaza in apropierea localitatii Tulcea si preaia in jur de 22% din debitul Dunarii. Apoi isi urmeaza cursul pana la varsarea in Marea Neagra in vecinatatea localitatii Sfantu Gheorghe.
Localitatea Sfantu Gheorghe

Localitatea Sfantu Gheorghe se afla la varsarea bratului Sfantu Gheorghe in Marea Neagra si la o distanta de 35 Km fata de localitatea Sulina.
​
Organizam excursii catre aceasta localitate unde puteti vedea casele vechi cu specific lipovenesc, puteti lua o masa cu specific pescaresc si nu in ultimul rand puteti face o baie in Marea Neagra.
​
Deasemenea organizam si transport catre aceasta localitate, durata aproximativa a unui drum intre localitatile Mahmudia si Sfantu Gheorghe fiind de o ora si jumatate.
​
Padurea Caraorman

Pădurea Caraorman este o arie protejată de interes național care gaduieste cateva specii de mamifere precum vidra si iepurele dar mai ales asigura conditii de cuibarit pentru specii de pasari precum vultur codalb, corb comun, ciocanitoare neagra.
​
In Padurea Caraorman sunt semnalate specii seculare de stajar printre care un exemplar (Stejarul îngenunchiat) cu o vârstă impresionantă de peste 400 de ani È™i o circumferință de 4 m.
​
Organizam excursii catre localitatea Caraorman de unde se poate face accesul usor (organizat de catre localnici) catre padurea Caraorman. Se poate vedea si celebrul 'Stejar Ingenunchiat'.
Padurea Letea

Pădurea Letea este o arie protejată de interes naÈ›ional si este cea mai veche rezervaÈ›ie naturală din România. Ea este È™i cea mai nordică pădure subtropicală din Europa.
​
Padurea începe din nordul satului Letea È™i se întinde pe suprafață de 5246,8 ha[3], din care 2.825 ha intră în categoria zonelor strict protejate È™i a fost în atenÈ›ia oamenilor de È™tiință încă din anul 1930, când a fost pusă sub ocrotire.
​
Organizam excursii catre satul Letea de unde exista transport zilnic catre padurea Letea. Transportul este astfel asigurat de catre localnici cu masini de teren, costul transferului platindu-se la fata locului.
Acest cost nu este inclus in pretul excursiei cu barca.
Localitatea Sulina

Un oras cu sute de legende, "un petic de civilizatie in pustiul primitiv al deltei", fost catun de pescari transformat in mic port cosmopolit.
​
Inaintea celui de-al doilea razboi mondial Sulina adunase intre 24 È™i 32 de naÈ›ii care au convieÈ›uit în bună-pace È™i înÈ›elegere.
Desi orasul a fost distrus in proportie de 85% in timpul celui de-al doilea razboi mondial, inca se mai pot vizita cladiri din vreamuri apuse.
​
Organizam excursii catre localitatea Sulina, durata unui drum intre Mahmudia si Sulina fiind de aproximativ doua ore.
​
​
Canalul Crisan-Caraorman

Acest canal artificial a fost creat la inceputul anilor 80' pe cand se dorea transformarea Caraormanului in cel mai mare centru economic din Delta Dunarii.
​
Canalul este un loc foarte cunoscut de catre pescarii sportivi, oferind adesea partide de pescuit memorabile.
​
Deasemenea acest canal faciliteaza accesul dinspre canalul Litcov catre bratul Sulina.
​
Organizam excursii si oferm transport catre localitatile Crisan si Caraorman.