Cu Barca In Delta

Trasee propuse

Cele trei trasee propuse pentru excursii sunt gandite in asa fel incat sa putem surprinde o mare parte a peisajului deltaic. Diversitatea apelor precum brate principale si canale mari, canale inguste, lacuri si japse, ofera posibilitatea de a surprinde momente inedite din viata pasarilor ce si-au ales ca si habitat Delta Dunarii, dintre care enumeram pelicani, lebede, rate, lisite, starci albi si cenusii, vulturi si multe alte specii dintre care unele pe cale de disparitie.
Aveti posibilitatea de a alege unul din cele trei trasee propuse cu durate aproximative de 3, 4 si 5 ore, sau puteti propune dumneavoastra un alt traseu. 

Excursiile pot fi extinse si peste 5 ore chiar pana la o zi intreaga. In acest caz pretul va fi agreat de comun acord pentru fiecare caz in parte, in functie de durata, complexitatea traseului ales si numarul de persoane.

Mentionam faptul ca in anumite perioade ale anului rutele traseelor pot diferi pe alocuri fata de cele prezentate in poze, durata aproximativa ramanand aceeasi. Acest fapt se datoreaza dinamicii naturale a apelor ce constituie canale si lacuri. Spre exemplu pe perioada verii pot exista anumite zone ale lacurlor sau canalelor inguste ce devin inpracticabile datorita vegetatiei abundente sau a nivelului scazut al apelor. In acest caz traseul va fi re-rutat din motive de siguranta, un traseu alternativ cel putin la fel de frumos, fiind ales.