Cu Barca In Delta

Pentru a evita eventuale evenimente neplacute pe parcursul deplasarilor pe apa, toti pasagerii care se afla la bordul ambarcatiunii trebuie sa cunoasca cateva reguli de conduita preventiva si anume: 
   - Persoanele aflate la bordul ambarcatiunii trebuie sa se conformeze indicatiilor date de catre conducatorul ambarcatiunii, in interesul sigurantei navigatiei sau ordinei la bord.
   - Este interzis sa se lase a iesi in afara bordurilor ambarcatiunii obiecte care ar putea sa reprezinte un pericol pentru siguranta acesteia.
   - Este interzis sa se arunce, sa se verse, sa se lase sa cada sau sa se scurga in calea navigabila obiecte sau substante.
   - Obiectele usoare care ar putea fi purtate de vant vor trebui fixate, acoperite pentru a evita acest lucru.
   - Pe toata durata deplasarii este interzis ca persoanele aflate la bord sa se ridice in picioare fara acordul conducatorului ambarcatiunii.
   - Pe toata durata deplasarii este obligatorie purtarea vestelor de salvare.

Pentru fiecare tip de serviciu in parte exista o capacitate maxima admisa la bord, respectiv persoane plus bagaje. Aceasta capacitate maxima trebuie respectata deoarece contribuie la siguranta navigatiei. Conducatorul ambarcatiunii va comunica capacitatea maxima de incarcare a ambarcatiunilor.Rezervarile pentru oricare din serviciile oferite se efectueaza cu minim 3 zile inainte de data la care v-ati propus sa fiti pe apa. Astfel ne vom putea respecta toate angajamentele fata de clientii nostrii.   Regulile de acces si desfasurare a turismului in R.B.D.D. (Rezervatia Biosferei Delta Dunarii) le puteti afla accesand  www.ddbra.ro 
 Consideram importanta cunoasterea acestor reguli inainte de a vizita Delta Dunarii. Astfel veti evita eventuale neplaceri (e.g. amenda pentru neprezentarea  permisului de acces in rezervatie) si veti contribui la desfasurarea turismului sustenabil in Delta Dunarii.