Prima Pagina      Intrebari Frecvente
Pescuit in Delta | Birdwatching | Excursii Uzlina Iacub Gorgova Gorgostel | Plimbari cu barca
 
 
   
 
 
căutare personalizată
    Cum va putem contacta?

   Ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0745380345, prin e-mail la adresa office@cubarcaindelta.ro sau completand formularul de contact existent in cadrul rubricii "Contact" apartinand acestui site.

     Care sunt tarifele practicate?

   Conform politicii de tarifare alese de catre noi, veti plati pentru o ora de plimbare o suma fixa, indiferent de numarul persoanelor aflate in barca. Astfel va putem spune un pret aproximativ in prealabil, in functie de distanta pe care doriti sa o parcurgeti, in functie de traseul sau serviciul pentru care optati.
  In cazul plimbarilor ce se desfasoara pe o durata mai mare de 4 ore sau pe durata intregii zile, veti beneficia de discounturi generoase cuprinse intre 10% si 30%.
  Pentru a afla costul exact al unei ore pe apa va rugam sa ne contactati.

    Ce permis de pescuit este necesar pentru a pescui in Delta Dunarii?

   Raspunsul il puteti afla accesand: http://www.ddbra.ro/reguli-desfasurare-turism.php#1

    De unde putem sa luam barca?

   Barcile sunt acostate in Mahmudia (25Km distanta fata de Tulcea). Deasemenea ne putem deplasa in toata zona Murighiol, Uzlina pentru a va prelua.

    Unde putem lasa masina?

   Masina o puteti lasa la noi (in fata casei unde avem parcate si noi masinile), in parcarea din portul Mahmudia sau intr-o parcare pazita, contra cost.

    Cate persoane incap intr-o barca?

   Barcile au o capacitate de 5 persoane plus conducatorul barcii. Pentru mai multe detalii legate de greutatea maxima admisa la bord va rugam sa accesati rubrica Conditii.
      Prima Pagina     Despre noi      Servicii     Album Foto     Linkuri utile    Contact    Forum     Conditii