Prima Pagina      Despre Noi
Excursii Uzlina Iacub Gorgova Gorgostel | Plimbari Erenciuc Perivolovca Litcov | Transferuri Crisan Caraorman
 
 
   
 
 
căutare personalizată


    Iata povestea noastra: cum am inceput?

  Din pasiune pentru natura, pentru apa si pentru frumoasele peisaje salbatice care se regasesc in Delta Dunarii, am devenit cu timpul buni cunoscatori ai apelor Dunarii, ai canalelor si lacurilor care apartin acestui Paradis.

  Din pasiune pentru pescuit am descoperit locurile unde se pot pescui fiorosii somni, in ape adanci, in apropierea pragurilor si locurile unde stau crapii vioi de Dunare, pe langa salcii, la apa mica sau in buza unui prag. Am umblat dupa doamna stiuca, cutreierand canalele si lacurile Deltei si ne-am distrat la un carasel sau bibanas.

  Din dorinta de a combina pasiunea cu simtul practic, am inceput sa impartasim cunostintele pe care le-am dobandit vizavi de aceste locuri minunate, cu oamenii care vin in Delta Dunarii sa pescuiasca, sa isi petreaca un week-end in mijlocul naturii impreuna cu familia, departe de aglomeratia si agitatia marilor orase.

  Astfel am inceput in vara anului 2008 sa transportam turistii din zona Mahmudia si Murighiol catre locurile unde doreau sa isi instaleze corturile, sa ii plimbam si le fim ghizi prin acest univers al faunei si florei danubiene. Pentru ca in Delta turistii vin sa si pescuiasca am achizitionat si un sonar, dispozitiv care ne ajuta in mod evident in cautarea locului perfect pentru pescuit.

  Asa s-a nascut acest site, unde clientii isi pot exprima parerile, impresiile sau pot aduce sugestii vizavi de serviciile oferite de catre noi (in cadrul rubricii “Carte de oaspeti”), fiind practic oglinda activitatii noastre.
  Oferta noastra este postata la rubrica "Servicii" a acestui site si se poate modifica in functie de sugestiile clientilor.


     Cine suntem noi?

  El Comandante – fost Marinar, acum pensionat si pasionat, gata oricand sa va ofere o experienta de neuitat prin lumea apelor

  Fane – ginerele inginer, pasionat si el la randul lui de tot ce inseamna Delta Dunarii

     Cu ce va plimbam/transferam?

  Dispunem de doua barci din fibra de sticla cu o lungime de 5,10 m si latime de 1,62 m, cu o capacitate de 5 persoane plus conducatorul barcii, dotate cu motoare pe benzina, un motor Yamaha in patru timpi cu o putere de 30CP si un motor Honda 4T cu o putere de 20CP.
  Barcile sunt foarte stabile si confera confortul necesar unei plimbari pe bratele si canalele Deltei Dunarii.

  Ele sunt dotate cu veste de salvare (pentru o maxima siguranta), parasolar, pelerine de ploaie, sonar (pentru a putea citi temperatura apei, adancimea ei, structurile existente sub apa si bineinteles sa localizeze pestii). Exista undite si lansete pentru distractie la maruntis sau rapitor, binoclu pentru a urmari diferitele specii de pasari care si-au ales ca si habitat Delta.      Prima Pagina     Despre noi      Servicii     Album Foto     Linkuri utile    Contact    Forum     Conditii