Prima Pagina      Conditii
Pescuit La Stiuca | Plimbari cu barca | Excursii Uzlina | Transport Sfantu Gheorghe
 
 
   

 
 
căutare personalizată

      Pentru a evita eventuale evenimente neplacute pe parcursul deplasarilor pe apa, toti pasagerii care se afla la bordul ambarcatiunii trebuie sa cunoasca cateva reguli de conduita preventiva si anume:
   - Persoanele aflate la bordul ambarcatiunii trebuie sa se conformeze indicatiilor date de catre conducatorul ambarcatiunii, in interesul sigurantei navigatiei sau ordinei la bord.
   - Este interzis sa se lase a iesi in afara bordurilor ambarcatiunii obiecte care ar putea sa reprezinte un pericol pentru siguranta acesteia.
   - Este interzis sa se arunce, sa se verse, sa se lase sa cada sau sa se scurga in calea navigabila obiecte sau substante.
   - Obiectele usoare care ar putea fi purtate de vant vor trebui fixate, acoperite pentru a evita acest lucru.
   - Pe toata durata deplasarii este interzis ca persoanele aflate la bord sa se ridice in picioare fara acordul conducatorului ambarcatiunii.
   - Pe toata durata deplasarii este obligatorie purtarea vestelor de salvare.   Pentru fiecare tip de serviciu in parte exista o capacitate maxima admisa la bord, respectiv persoane plus bagaje. Aceasta capacitate maxima trebuie respectata deoarece contribuie la siguranta navigatiei.
   Aceste capacitati maxime sunt specificate mai jos:
- Serviciul de transport rapid: maxim 5 persoane plus 90 Kg bagaje
- Serviciul plimbari/excursii: maxim 5 persoane
- Serviciul de transport pentru campat/pescuit: maxim 3 persoane plus 160 Kg.
- Serviciul pescuit la rapitor: maxim 3 persoane

      Rezervarile pentru oricare din serviciile oferite se efectueaza cu minim 3 zile inainte de data la care v-ati propus sa fiti pe apa. Astfel ne vom putea respecta toate angajamentele fata de clientii nostrii.   Conform Legii 317/2009 care aproba si completeaza OUG 23/2008 privind pescuitul si acvacultura, pescuitul recreativ/sportiv în bazinele piscicole naturale se poate practica în baza unui permis de pescuit sportiv emis de catre Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura si distribuit de catre asociatiile de pescari sportivi, legal constituite si înscrise în Registrul unic de evidenta a asociatiilor pescarilor sportivi.
    Conform Ordinului 20/2010 valorile permiselor de pescuit sunt urmatoarele:
- 30 lei pentru eliberarea permisului de pescuit recreativ/sportiv
- 10 lei pentru eliberarea permisului de pescuit recreativ/sportiv pentru elevi si studenti
- 10 lei pentru eliberarea permisului de pescuit recreativ/sportiv pentru persoanele cu handicap usor si mediu si gratuit pentru persoanele cu handicap grav.
   Eliberarea permisului de pescuit recreativ/sportiv pentru pensionari si veterani de razboi este gratuita.
   Regulile de acces si desfasurare a turismului in R.B.D.D. (Rezervatia Biosferei Delta Dunarii) le puteti afla accesand http://www.ddbra.ro/reguli-desfasurare-turism.php.      Prima Pagina     Despre noi      Servicii     Album Foto     Linkuri utile    Contact    Forum     Conditii